naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Gemeente omarmt initiatief

Publicatie datum: 02-Jan-2014
Gemeente omarmt initiatief

Gemeente omarmt initiatief  NaoberzorgPunt Meerlo

De gemeente Horst aan de Maas omarmt het burgerinitiatief om Naoberzorg te gaan organiseren met vrijwilligers in het kerkdorp Meerlo. De gemeente waardeert het enorm dat nu al zo’n honderd inwoners zich hebben gemeld om als vrijwilliger voor NaoberzorgPunt Meerlo aan het werk te gaan.

Alle mensen die zich hebben gemeld om als vrijwilliger aan de slag te gaan hebben inmiddels een brief van de initiatiefgroep gekregen. Ook de mensen die in de toekomst mogelijk hulp willen, en dat reeds hebben aangegeven via de enquête, hebben een brief ontvangen.

De gemeente Horst aan de Maas houdt het niet alleen bij woorden. De initiatiefgroep van NaoberzorgPunt heeft drieduizend euro toegezegd gekregen van de gemeente om de organisatie op te zetten en NaoberzorgPunt verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd laat de gemeente weten dat NaoberZorgPunt een ruimte krijgt op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum 't Raadhuis in Meerlo.

De initiatiefgroep krijgt binnenkort ook een eigen telefoonnummer. Dan kunnen mensen die hulp nodig hebben rechtsreeks bellen. Tot die tijd kunt u voor alle vragen terecht bij:

Leo Beterams (0478-692018)
Mailen kan nu al: naobermeerlo@gmail.com