naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Van Naoberschap naar Gambia

Publicatie datum: 21-May-2015
Van Naoberschap naar Gambia

Van Naoberzorg naar Gambia:    

NaoberzorgPunt Meerlo, Basisschool Megelsheim en SOS Meerlo-Wanssum slaan de handen ineen:

‘Van Naoberschap naar Gambia, van Meerlo naar Gambia’.

Van 19 mei tot eind juni gaan de leerlingen van basisschool Megelsheim aan de slag met het thema ‘van Naoberschap naar Gambia’.
In samenwerking met het NaoberzorgPunt Meerlo zullen de kinderen gaan nadenken over MEEDOEN. Wat betekent het als je niet (meer) mee kunt doen en hoe zorgen we ervoor dat wel iedereen kan meedoen.
Tegelijkertijd gaan de kinderen ‘op reis’ naar Gambia. Ze krijgen informatie over het project waarvoor door SOS geld wordt ingezameld: de Dovenschool in Jiboro. Uiteraard is er aandacht voor Afrika en zijn er verschillende knutselactiviteiten rond het thema.
Op donderdag 25 juni wordt het project afgesloten met een grote Afrikaanse markt waar zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor het Gambia project van SOS.

Basisschool Megelsheim zoekt voor het project zoveel mogelijk verschillende knutselmaterialen. Hiervoor vragen we uw hulp. Denk aan knopen, kralen, lint, garen, draad, schoon hout of latjes om te timmeren; alles is welkom. Materiaal inleveren kan op schooldagen bij juffrouw Birgit of juffrouw Yvon. Als u niet in de gelegenheid bent om zelf materiaal naar school te brengen, benader dan het NaoberzorgPunt
(tel: 06-28862784). Zij zorgen dan dat dit bij u wordt opgehaald.

Tevens zoeken we vrijwilligers die een of meerdere dagdelen op school willen meehelpen bij de knutselactiviteiten. Bent u handig en vindt u het leuk om een of meerdere dagdelen op school mee te helpen, meld u dan aan via het NaoberzorgPunt. Ook als u leuke ideeën heeft die in het thema passen bent u van harte welkom.

Ook dit is Naoberzorg