naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Naoberzorg beveelt Mantelzorgbrunch van harte aan

Publicatie datum: 14-Oct-2015
Naoberzorg beveelt Mantelzorgbrunch van harte aan
Veel mensen zorgen langdurig en intensief voor hun partner, familielid of een bekende en zetten zich zo in als mantelzorger. Vanuit het NaoberzorgPunt vinden wij het belangrijk dat deze mensen een welverdiend schouderklopje krijgen. Daarom willen wij de Mantelzorgbrunch die door Synthese georganiseerd wordt voor de inwoners van Horst aan de Maas aanbevelen.      
                                                                                                            
Ken je iemand die zorgt voor een hulpbehoevende naaste?
Het zou prachtig zijn als je de Mantelzorgbrunch onder zijn of haar aandacht zou willen brengen.
Zorgen voor elkaar is een belangrijk goed. Door alle veranderingen in de zorg wonen mensen (ook met beperkingen) steeds langer thuis, vaak met hulp van naasten uit hun omgeving. Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar kan ook zwaar zijn.
Om waardering uit te spreken voor mensen die al zo lang en trouw voor hun naaste zorgen, organiseert de Werkgroep ‘Zorgen voor elkaar, dát doen we samen!’ op drie plaatsen in de Gemeente Horst aan de Maas een brunch. Ontmoeting, ontspanning en gezellig samen eten staan centraal. Alle mensen die langdurig voor hun zieke naaste zorgen zijn van harte welkom, samen met degene waarvoor ze zorgen. Als u liever met een andere mantelzorger uit uw omgeving komt, dan mag dat natuurlijk ook.
                                                                 
Samen met veel lokale vrijwilligers organiseert de werkgroep op drie plaatsen in de gemeente Horst aan de Maas een brunch waar mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Voor de inwoners van o.a. Meerlo is de mantelzorgbrunch op:
Donderdag 12 november van 12.00 tot 14.00 uur in MFA Kerkebos in Swolgen 
Voor meer informatie, andere locaties en aanmelding (vóór 25 oktober) kan men terecht op de website van Synthese www.synthese.nl/cursussen-en-activiteiten of contact opnemen met Anja Damhuis. U kunt haar bereiken via 077-2011314 of a.damhuis@synthese.nl