naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Ontspanningsmassage via Naoberzorg

Publicatie datum: 10-Nov-2015
Ontspanningsmassage via Naoberzorg

Vrijwilliger biedt ontspanningsmassage aan via Naoberzorg

Hierbij neem ik de gelegenheid om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Elly van Grinsven, 38 jaar oud, getrouwd en 2 kinderen. Ik ben gediplomeerd Holistisch masseuse. Dit wil zeggen, ik kijk naar jou en jouw klacht als één geheel, zowel fysiek als emotioneel. Dit is vaak nauw aan elkaar verbonden.

Door mijn brede achtergrond kan ik diverse soorten massagetechnieken inzetten voor zowel volwassenen als kinderen. Ik weet van het mooie initiatief Naoberzorg Meerlo en dacht, hoeveel mensen zijn er wel niet die door bepaalde omstandigheden of financiële redenen geen massage (ontspanning) kunnen krijgen. Die juist even dat moment van ontspanning heel hard nodig hebben. Massage wordt vaak nog gezien als luxe, maar dat is al lang achterhaald. Het kan zoveel voor je doen, zowel fysiek als emotioneel. Bijvoorbeeld voor mensen met depressie, stress, pijnlijke spieren en gewrichten, ter preventie, voor de doorbloeding, weerstand en ga zo maar door. Omdat ik zelf weet hoe fijn dit kan zijn heb ik me aangemeld als masseuse bij Naoberzorg.

Wil je meer informatie over mij dan kun je kijken op www.praktijknatuurkracht.nl. Denk je dat mijn aanbod via Naoberzorg jou kan helpen, neem dan contact op met NaoberzorgPunt Meerlo. Voor mensen die hiervoor in aanmerking komen bied ik twee gratis behandelingen van elk 1 uur aan.
 

Ook dit is Naoberzorg