naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Nieuws

Duo-fiets beschikbaar

Publicatie datum: 11-Jul-2020
Duo-fiets beschikbaar

MEERLO MAAKT KENNIS MET DE “De Nevenèn-tandem”


Wat maakt de Nevenèn-tandem zo bijzonder? Op deze tandem zit je niet achter, maar náást elkaar. Daarmee is deze tandem een prima middel om gezellig met een fietsmaatje er op uit te gaan. De fiets wordt bovendien elektrisch ondersteund. Zo kunt u op een comfortabele manier uitstapjes in de regio maken. En genieten van wat de natuur en onze omgeving te bieden hebben.

Inspanning voor ontspanning
Naoberzorgpunt Meerlo (NZP) kon deze fiets aanschaffen door er twee jaar hard voor te werken. NZP zette meerdere winkelacties op touw, daarbij  ondersteund door het  Jan Linders Fonds. Daarnaast hielp het toeval ook een handje; NZP had de  kans om deze fiets van de eerste eigenaren, tegen een betaalbare prijs, over te nemen.

Vooraf reserveren
Hebben inwoners interesse om met de fiets een uitstapje te maken? Voor ouderen en mensen met een functiebeperking is de huur gratis, van de overige inwoners wordt een huurprijs van slechts € 5,= per dagdeel gevraagd.

Er op uit
Nu de maatregelen vanwege het coronavirus flink versoepeld zijn en de mensen weer wat “ruimte” krijgen denkt Naoberzorg dat er grote behoefte is om er weer eens op uit te gaan. Zeker onder ouderen en mensen met een functiebeperking. Naoberzorg hoopt met het inzetten van deze fiets de mobiliteit en dus de wereld om ons heen, voor iedereen weer wat groter te maken. MEEDOEN is immers waar wij als Naoberzorg in Meerlo voor staan!

Meer informatie

Voor nadere informatie kan men contact opnemen via:

E-mail; naobermeerlo@gmail.com of een telefoontje naar nummer; 06-28862784