naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Mieëldere is Goed: Geslaagde muzikale wandeling met de huifkar

Publicatie datum: 02-Jul-2014
Mieëldere is Goed: Geslaagde muzikale wandeling met de huifkar

Het was zaterdag 28 juni 2014 een prachtige dag voor de mensen die deelnamen aan de muzikale wandeling in de omgeving van Meerlo. Ook onze minder mobiele dorpsgenoten konden in huifkarren, getrokken door kleurrijke trekkers, meegenieten van het gebodene. Dat de tocht eindigde op sportpark Bergsbos dat vervolgens symbolisch definitief gesloten werd, was voor menigeen een emotioneel moment. Fanfare Eendracht blies de zwanenzang.

De bijdrage van NaoberzorgPunt Meerlo bestond uit het organiseren van huifkarren voor dorpsgenoten die niet meer zo goed ter been zijn, zodat
zij toch konden genieten van de mooie muzikale tocht georganiseerd in samenwerking met de Muziekfabriek. De huifkarren van Wimas vertrokken om 13:00 uur. De deelnemers genoten van de omgeving rond Meerlo en haalden herinneringen op aan wat ze daar in de loop der jaren hebben meegemaakt.
Daarnaast werd er aangelegd bij prachtige muzieklocaties waar lokale muzikanten gevarieerde muziek ten gehore brachten. De aangeboden hapjes en drankjes werden gewaardeerd. Een privé-accordeonist, die wisselde tussen de beiden huifkarren, zorgde nog eens voor extra sfeer. De dag oogstte blijheid en dankbaarheid. De deelnemers en de vrijwilligers van NaoberzorgPunt Meerlo waren vermoeid, maar kunnen terugkijken op een geslaagde dag.

Een dag die duidelijk maakte waar NaoberzorgPunt Meerlo voor staat: iedereen kan meedoen, elkaar helpen en samen genieten! Geniet hier van de foto's.