naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Veel plezier tijdens huifkartocht 2016

Publicatie datum: 27-Jun-2016
Veel plezier tijdens huifkartocht 2016

Op 26 juni hebben we voor de derde keer met de huifkar meegedaan tijdens de door Amuzant! georganiseerde Muzikale Wandeling. In totaal 30 deelnemers afkomstig uit Meerlo, Tienray en een aantal mensen die deelnamen via het programma van de Samen Uit Bus, hebben genoten van een heerlijke dag. 

Langs de Parkeerplaats van de Speulplats, waar de Fanfare de sfeer opluisterde, zijn we via een mooie route naar Het Gemengd Koor bij Lucas Mooren gaan luisteren. Zij zongen speciaal voor onze deelnemers een aantal liedjes in het Meerlo's. Erg sfeervol en mooi. Tijdens de rij tour werd de muziek op de huifkar verzorgd door Wim van Kol (accordeon) en Edgar Scheffrahn (doedelzak). We vervolgden onze weg richting camping Het Karrewiel, waar we op het terras konden genieten van de speciale voorstelling door Wim Kunen. Daarna stond bij de Speulplats een heerlijke lunch klaar en konden we luisteren en kijken naar het kinderkoor Kinderkr8. 
We hadden veel geluk met het weer tijdens het middag programma. Bij het Kasteeltje konden de heren van Trabacco lekker dicht bij de huifkarren komen zitten en onder een lekker zonnetje was het opnieuw genieten van de muziek. Het vervolg van de rij tour bleef het ook droog zodat genoten kon worden van de prachtige omgeving. Pas toen iedereen bij Anthurium Kwekerij Peelen binnen naar het Koper Ensemble zat te luisteren, viel de regen met bakken uit de hemel. En wonder boven wonder konden we daarna weer redelijk droog in de huifkar verder. 

Mede dankzij de bijdrage en inzet van een grote groep vrijwilligers is het een prachtige dag geworden voor de deelnemers.  Aan het einde ging iedereen moe maar voldaan weer terug naar huis.

 Klik hier voor een foto impressie van deze geslaagde activiteit.