naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Naoberzorg Tienray/ Meerlo zet boodschappendienst op

Publicatie datum: 14-Dec-2016
Naoberzorg Tienray/ Meerlo zet boodschappendienst op

Naoberzorgpunt KANZ Tienray en NZP Meerlo hebben in samenwerking met de SamenUitBus en het filiaal van Jan Linders in Tienray een wekelijkse boodschappendienst opgezet.

Ouderen en mensen met een beperking uit de kernen Tienray, Meerlo en Swolgen kunnen van deze service gebruik maken. In 2017 zal deze dienst op proef gaan draaien. De kosten voor de dienst blijven beperkt tot € 1,50 per rit (heen en weer), Jan Linders neemt in 2017 de overige kosten voor haar rekening. Op die manier krijgen de drie kernen een prima specifieke vervoersvoorziening aangeboden, met name bedoeld voor ouderen en mensen met een beperking. De begeleiding op de bus zal door vrijwilligers van de beide NaoberzorgPunten worden verzorgd.

In het weekend van 16 en 17 december hebben de NaoberzorgPunten een aantal acties in het filiaal van Jan Linders in Tienray. Een daarvan is een belangstellingsregistratie voor de aangeboden boodschappendienst.

Mensen uit de kernen Meerlo, Tienray en Swolgen die tot de doelgroep van de SamenUitBus behoren (55 plussers ) of zeer beperkt zijn in hun mogelijkheden kunnen dan, door het invullen van een kaartje, aangeven of ze willen deelnemen aan deze boodschappendienst. Aan de hand daarvan worden dag en tijdstip bepaald waarop de bus vanaf 2017 wekelijks zal gaan rijden.

Komt u dat weekend niet in de winkel, maar hebt u toch belangstelling, neem dan contact met ons op via: e-mail (naobermeerlo@gmail.com) of telefonisch (06-28862784).

De Naoberzorgpunten KANZ Tienray en NZP Meerlo laten met dit initiatief zien waar zij voor staan en hoe we elkaar op een slimme manier kunnen helpen.

Door het initiatief maken bovendien meer mensen kennis met de mogelijkheden van de SamenUitBus, zoals deelnemen aan uitstapjes of vervoer naar het centrum van Horst.