naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Naoberzorg helpt bij kleine klussen

Publicatie datum: 07-Mar-2017
Naoberzorg helpt bij kleine klussen

Is er een eenvoudig karweitje in of om huis dat u zelf niet kunt en waar ook geen familie, buren of vrienden voor ingezet kunnen worden? Dan is er de klussendienst van NaoberzorgPunt Meerlo die u snel verder kan helpen. Zo knappen wij tuintjes eenmalig op, hangen we een schilderij op of vervangen we een lamp. Ook ontluchten wij de verwarming, verzetten we een kast of plakken we een band. Daarbij beconcurreren we natuurlijk niet de middenstand of bedrijven. Afgezien van materiaalkosten of indien nodig vervoer, vragen we geen vergoeding. De klussendienst bestaat uit zo’n tien vrijwilligers die voor allerlei vragen beschikbaar zijn. Een telefoontje volstaat om dit soort kleine klusjes aan te melden.

Wat doen wij zoal?

Jan deed al meerdere kleine karweitjes, zoals het in elkaar zetten van een kast of een naambord ophangen. “Maar ik heb vooral verschillende tuintjes opgeknapt, onkruidvrij gemaakt, netjes gesnoeid of opgeruimd zodat mensen er weer een hele tijd vanaf zijn. Soms heb ik tuintjes aangepast zodat het voortaan minder werk is of de tuin makkelijker is bij te houden. Meestal is het ook gezellig om te pauzeren met een kop koffie en even bij te praten. Tuinieren is trouwens mijn hobby, dat maakt iedereen blij.”

Joost hing een buitenlamp op, vulde een verwarming bij of hing een fotolijstje op. “Dat zijn simpele dingen, waar je geen bedrijf voor laat komen. Een schroef in de muur om een fotolijstje van de kinderen op te hangen. Dat is een eenvoudig klusje, maar je kunt er iemand veel plezier mee doen! Ik ben van huis uit wel handig, heb mijn eigen huis opgeknapt, maar vind het leuk als je mensen op deze manier kunt helpen. Je staat verbaasd hoe dankbaar mensen kunnen zijn en hoe je met iets kleins iemand een beetje gelukkiger kunt maken.

Naoberzorg: samen kunnen we meer en komen we verder!

U kunt contact met ons opnemen via:
Ons inloopspreekuur: maandag tussen 10:00 en 12:00 uur
Telefonisch: 06-28 86 27 84
E-mail: naobermeerlo@gmail.com

Tevens kunt u informatie over NaoberzorgPunt Meerlo vinden op Facebook.