naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Naoberzorg zoekt.... Naoberzorg helpt!

Publicatie datum: 10-Dec-2014
Naoberzorg zoekt.... Naoberzorg helpt!

Naoberzorg Zoekt:  VROEGE VOGELS die sneeuw willen ruimen

Vanuit de gebruikers van het Gezondheidscentrum kregen we de vraag of er mensen zijn die de parkeerplaatsen en de looppaden naar de ingang sneeuwvrij willen maken. Er is een sneeuwruimer met borstel en sneeuwblazer aanwezig. We zoeken een aantal vrijwilligers die in groepjes van twee personen wisselend deze klus op zich willen nemen. Vele handen maken immers licht werk. Het is wel werk voor vroege vogels, want de klus moet ’s morgens rond 7.30 uur geklaard zijn. De inschatting is dat het ongeveer drie kwartier tot een uur tijd kost. Aanmelden of meer informatie: 06-2886784 of via naobermeerlo@gmail.com

Naoberzorg Helpt !

Steeds meer mensen vinden de weg naar NaoberzorgPunt Meerlo. We hebben de afgelopen maanden weer diverse vragen gekregen en zijn, samen met de hulpvragers, op zoek gegaan naar oplossingen. Vaak vinden we een vrijwilliger in het dorp die kan ondersteunen, b.v. als een mantelzorger te zwaar belast dreigt te worden. Door samenwerking met o.a. de KBO en de huisartsen worden mensen gewezen op Naoberzorg en lopen met hun vraag binnen op ons wekelijkse spreekuur. Als een vraag niet door inzet van een vrijwilliger kan worden opgelost, zoeken we samen naar andere wegen en oplossingen.

Wilt u ook uw kwaliteiten en krachten inzetten voor mensen in het dorp die hulp nodig hebben? U bent van harte welkom als vrijwilliger, meld u aan!

Als u hulp nodig hebt en wilt weten of het Naoberzorgpunt Meerlo iets voor u kan betekenen, loop gerust even binnen of neem contact met ons op!

(Meerlo's Klokje, 10-12-2014)