naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Meedoen in Meerlo - zondag 25 juni. Doe jij ook mee?

Publicatie datum: 13-Jun-2017
Meedoen in Meerlo - zondag 25 juni. Doe jij ook mee?

Op zondagmiddag 25 juni kan jong en oud meedoen aan de dorps-doe dag.

Deze dag is opgezet door Naoberzorgpunt Meerlo, de Muziekfabriek, basisschool Megelsheim en jongerensoos Merlin.

Doel van deze dag is mensen bijeen te brengen door het aanbieden van een aantal aantrekkelijke activiteiten bestemd voor jong en oud. Een en ander is de uitwerking van een eerder gehouden project binnen de basisschool onder het motto “Meedoen in Meerlo “. De meeste ideeën rondom deze dag invulling komen voort uit de inbreng van alle groepen binnen de basisschool. Onder andere het alom bekende ganzenbord in een nieuw jasje staat centraal tijdens deze activiteit.

Tussen 12.30 en 17.00 uur is er van alles te doen en te zien.

Globaal programma:

Binnen de basisschool kunnen ouders en ouderen, samen met de leerlingen, meedoen aan het spellenuur gevolgd door een heuse high – tea eveneens verzorgt door de schoolkinderen. Later op de middag zal een mini-toernooi “loopvoetbal” worden gehouden. Een team bestaat uit  maximaal 3 kinderen, 2 ouders en minimaal 1 opa of oma. Men kan zich apart opgeven, de organisatie stelt dan complete teams samen.

De kunsttuin aan de Mgr. Jenneskensstraat is ingericht met kunstwerken en een kunstmarkt waar mensen uit Meerlo hun specifieke hobby’s kunnen laten zien. Bezoekers kunnen meedoen aan diverse creatieve workshops. Voor de jeugd is er een graffity workshop.

Gezondheidstudio Just be fit verzorgt voor alle leeftijdsgroepen een bootcamp demonstratie.

In jongerensoos Merlin zijn de hele middag een aantal muzikale workshops. (onder andere een DJ-workshop).

De centrale locatie op deze dag is de Speulplats van fanfare Eendracht uit Meerlo. Op de aansluitende jeu de boules banen worden deze middag de 1e open Meerlose kampioenschappen jeu de boules gehouden – specifiek bedoeld om volwassenen en ouderen mee te laten doen en kennis te laten maken met deze tak van sport.

Rond 15.30 uur gaat bij de Speulplats het afsluitende ontmoetingsprogramma van start met o.a. een open muziekpodium, een kaas- wijn- en bierproeverij, een DJ en een tombola.

Kortom een bijzonder leuk en gezellig programma voor jong en oud.