naobermeerlo@gmail.com       |       T: 06 28 86 27 84

Aa | Aa | Aa

Samen lachen, Samen sterk

Samen lachen, Samen sterk

Geef elkaar de helpende hand

Geef elkaar de helpende hand

Samen kunnen we meer en komen we verder

Samen kunnen we meer en komen we verder

Nieuws

Naoberzorg wenst iedereen fijne feestdagen en een behulpzaam 2015!

Publicatie datum: 23-Dec-2014
Naoberzorg wenst iedereen fijne feestdagen en een behulpzaam 2015!

Naoberzorg verbindt

Onder de paraplu van “MEEDOEN” willen wij het komende jaar inzetten op een duurzame samenwerking met onze basisschool Megelsheim.

Wij willen ook kinderen bewust maken wat Naoberzorg inhoudt en wat MEEDOEN voor heel veel mensen kan betekenen. De basisschool heeft het NZP gevraagd of onze vrijwilligers een aantal workshops voor het naderende kerstfeest willen verzorgen. Dit alles onder de titel “ Voor jong en oud, door jong en oud “.

Liefst 14 vrijwilligers waren op donderdag 18 december 2014 present om met  de schooljeugd aan de slag te gaan. Naast het bakken van wafels hadden de schoolkinderen een keuze uit maar liefst 16 verschillende workshops. De kinderen vonden het geweldig. Voor herhaling vatbaar.

Naoberzorg gewaardeerd

Sinterklaas was ons dit jaar erg goed gezind. De gemeente Horst aan de Maas steunt ons ook in 2015. Die ondersteuning is tweeledig namelijk:

  •   het beschikbaar stellen van een kantoorruimte in het Gezondheidscentrum
  •   de principe toekenning van een subsidiebijdrage zodat wij ook in 2015 onze financiële exploitatie rond kunnen krijgen.

Van Rabobank Horst-Venray kregen we een cheque uit het Rabofonds van € 2200. Onze bestuursleden Stanley der Meer en Linda Jonkers hebben de cheque in ontvangst genomen (foto).  Deze bijdrage is bestemd voor:

  •   De samenwerking met onze basisschool Megelsheim
  •   Scholing van onze vrijwilligers
  •   Het opzetten van een klussendienst in Meerlo. Het plan is dit samen met de KBO verder uit te werken.


Herhaalde oproep: Noaberzorg zoekt  nog enkele vrijwilligers die ’s morgens vroeg het Gezondheidscentrum sneeuwvrij willen maken (sneeuwruimer aanwezig). Wij hebben al enkele aanmeldingen ontvangen, maar kunnen nog wat versterking gebruiken.

(Meerlo's Klokje, 23-12-2014)